• eigen foto

Cafetaria 't Hoekje wordt eethuis

Advertorial

ELBURG Cafetaria 't Hoekje in Elburg is na een grondige verbouwing compleet vernieuwd, uitgebreid en van naam veranderd. Sinds de opening op 2 maart gaat Cafetaria 't Hoekje verder onder de naam Eethuis 't Hoekje.

Na een sluitingsperiode van bijna zes weken is vorige week Cafetaria 't Hoekje heropent met een nieuwe naam: Eethuis 't Hoekje. Anny Wang is samen met haar man Tommy Fu sinds 2005 eigenaar van het horecabedrijf. Ze vertelt: ,,De cafetaria liep steeds beter en we kampten al langer met ruimtegebrek. De verbouwingsplannen lagen al op tafel, toen de kapper naast ons ineens aangaf te gaan verhuizen. Aangezien het hele pand van ons is, besloten we niet alleen te gaan verbouwen, maar ook uit te breiden door het pand van de kapper bij de cafetaria te trekken. We hebben nu veel meer zitruimte gekregen en tevens een ruimer terras. Dit bood ons weer de gelegenheid om ook het assortiment uit te breiden."

AANBOD Naast patat, snacks, ijs, milkshakes en belegde broodjes staan er nu ook diverse soepen, stokbrood met kruidenboter, luxe broodjes en koffie met gebak op de kaart. Ook zijn de menu's uitgebreid en worden er diverse fruitsalades geboden. ,,We hebben sinds kort ook een drankvergunning en bieden een lekker biertje van de tap en een goed glas wijn. Nu we veel meer op de kaart hebben staan dan alleen patat en snacks, besloten we dat de term 'cafetaria' niet meer dekkend was. We hebben de naam veranderd in  'Eethuis 't Hoekje'.

Voor de toekomst hebben we plannen om de menukaart nog verder uit te breiden." Het interieur van het eethuis heeft een mooie eigentijdse en warme uitstraling gekregen met sfeervolle grote lampen boven de tafels en muren met een hippe steenlook.

OPENING Om de heropening te vieren heeft Eethuis 't Hoekje tot en met 16 maart een leuke 'familiepakket-actie' bestaande uit patat en diverse snacks tegen een aantrekkelijke prijs. ,,Het is altijd mijn droom geweest om uit te breiden en ik heb daar dan ook al mijn energie in gestoken. Het is echt geworden zoals ik het in mijn hoofd heb. Ik ben trots op ons bedrijf."  Ze vervolgt: ,,Ik wil echter niet dat Eethuis 't Hoekje alleen mooi en sfeervol is, maar vooral ook dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Ons bedrijf heeft een goede naam in de omgeving en dat wil ik zo houden.  Daarom vind ik service en kwaliteit heel erg belangrijk. Ik kan niet garanderen dat alles altijd foutloos verloopt, maar streef daar wel naar. We willen graag dat Eethuis 't Hoekje een trekpleister voor de hele buurt is." Vanwege de uitbreiding zoekt het bedrijf ook nieuw personeel. Wie graag parttime of op oproepbasis in de horeca wil werken, is van harte welkom om eens te komen praten. Eethuis 't Hoekje is van maandag tot en met donderdag geopend van 11.30 uur tot 22.30 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.30 uur tot 23.00 uur.

Eethuis 't Hoekje, Zuiderzeestraatweg Oost 22, Elburg. Info: 0525-683638/www.cafetaria-thoekje.nl en FB