• Boni Oldebroek

Boni Oldebroek uitgeroepen tot 'beste Boni van Nederland'

OLDEBROEK Eén van de jongste vestigingen van supermarktketen Boni is van alle vestigingen in Nederland uitgeroepen tot beste Boni van Nederland. Deze eer is te beurt gevallen aan de vestiging in Oldebroek.

Hanneke Bloemendaal

Martijn Top is bedrijfsleider van de Boni-vestiging in Oldebroek, die in 2017 de deuren opende. ,,Wij zijn een redelijk jonge vestiging en daardoor extra trots dat we de winkelwedstrijd van Boni Nederland hebben gewonnen", vertelt hij.

,,Alle 44 vestigingen van Boni kunnen meedingen naar de titel beste Boni van Nederland. De wedstrijd houdt in dat de vestiging een jaar lang zonder aankondiging bezocht wordt door servicemedewerkers van Boni. Aan de hand van een checklist wordt de winkel op diverse punten beoordeeld. Ook hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek gehouden via een enquête die bij de kassa's lag. Tot slot wordt er door het hoofdkantoor gekeken naar de omzetgroei en de kosten die de vestiging maakt. Het resultaat was dat onze vestiging als beste van alle vestigingen uit de bus kwam!"

FEESTVREUGDE Boni Oldebroek heeft afgelopen week de klanten in de feestvreugde laten delen aan de hand van een lekkere traktatie. ,,Ook zullen er naar aanleiding van dit succes de komende tijd extra acties en aanbiedingen komen", belooft Top. Top en zijn medewerkers ontvingen vorige week naar aanleiding van de welverdiende titel een mooie bokaal. Daarnaast mag het personeel van de Oldebroekse vestiging gezamenlijk een dagje weg inclusief een afsluitend etentje. ,,Het leuke is dat we ook daadwerkelijk met z'n allen weggaan, want gedurende deze dag zal onze vestiging bemand worden door medewerkers van het servicekantoor; zelfs de directeur gaat helpen om de winkel te runnen."

BONI OLDEBROEK De Boni in Oldebroek is een moderne, ruim opgezette winkel met een compleet levensmiddelenassortiment en diverse versafdelingen als groente/fruit, brood/banket en vlees. Ook is er een wijn- en een bloemen- en plantenafdeling. ,,Wij hanteren lage prijzen en zijn vooral scherp op de kwaliteit van onze versproducten. Het is fijn om te merken dat de klantvriendelijkheid waar wij voor staan ook naar voren is gekomen in de uitslag van de enquête. Super dat onze klanten ons zo waarderen!"

De Boni in Oldebroek is makkelijk te bereiken en heeft gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van de supermarkt. Boni Supermarkt, Zuiderzeestraatweg 126, 8096 CD Oldebroek. Info: 0525 - 769 027