• dorz.nl

Bioharma en Houtwerk in finale MVO Award

VELUWE Biohorma uit Elburg en Houtwerk uit Hattem zijn doorgedrongen tot de finale van de MVO Award Regio Zwolle 2017. Dat werd deze week bekend gemaakt in Zwolle. De bedrijven nemen het op tegen Scania Production uit Zwolle.

De bijeenkomst, gehouden bij Hogeschool Windesheim, startte met een inleiding van Olof van der Gaag, directeur van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie. Vervolgens was het aan de zes halvefinalisten om binnen exact drie minuten hun MVO-pitch op overtuigende wijze aan de ruim 100 aanwezigen naar voren te brengen.

Na de laatste pitch ging de jury in beraad, terwijl de overige aanwezigen deel konden nemen aan workshops rondom het thema circulariteit. Waarnemend juryvoorzitter Inge Grimm maakte na het zware juryberaad bekend dat Cycloon, Coop Koetsier en Form International het nét niet hebben gered. De jury zal in november 2017 een bedrijfsbezoek afleggen bij finalisten Biohorma, Houtwerk Hattem en Scania.

Aan één van deze bedrijven zal op 11 januari 2018, tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW en MKB Nederland, de MVO Award Regio Zwolle worden uitgereikt.