• Finzie opent deze week de 20e vestiging in Nunspeet.

    Eigen foto

Beste deals bij Finzie Nunspeet

Advertorial

Onafhankelijk hypotheekadvies en besparen op verzekeringen

NUNSPEET Finzie biedt onafhankelijk hypotheekadvies en hulp bij het besparen op verzekeringen. Het is een landelijke franchiseorganisatie waarvan de 20e vestiging deze week de deuren opende in Nunspeet.

Hanneke Bloemendaal

Gerwin van der Meer was werkzaam als financieel adviseur bij de Rabobank in Utrecht. Zijn behoefte om meer voor de klant te kunnen betekenen deed hem nadenken over de toekomst. ,,Ik ben me gaan oriënteren of ik voor mezelf wilde beginnen of op een andere manier aan de slag wilde", vertelt hij. ,,Na gedegen onderzoek kwam ik uit op de franchiseformule van Finzie. Finzie is begin vorig jaar gestart, heeft nu 20 vestigingen, groeit dit jaar door naar zo'n 50 vestigingen en wil in de toekomst een landelijke dekking bieden met zo'n 150 franchisenemers. Finzie is onafhankelijk, vergelijkt alle aanbieders op de markt, waardoor de klant verzekerd is van hypotheekadvies op maat. Dit geldt ook voor alle verzekeringen. Doordat Finzie sterk geautomatiseerd is, zijn de tarieven laag. Als franchisenemer word ik ondersteund door het hoofdkantoor op administratief gebied, waardoor ik me volledig bezig kan houden met doen wat ik leuk vind en waar ik de expertise voor heb, namelijk het geven van financieel advies."

FINZIE De filosofie van Finzie is om op een voordelige wijze grote en kleine geldzaken van zoveel mogelijke mensen blijvend te optimaliseren. ,,Steeds meer grote banken sluiten hun deuren, waardoor het persoonlijke contact verdwijnt, terwijl daar wel vraag naar is. Finzie is laagdrempelig en richt zich op een lange termijn relatie met de klant. Met de 'Best Uit Garantie' zoeken we continu naar de beste hypotheek en de beste verzekeringen passend bij ieders persoonlijke situatie. We checken maandelijks of de klant nog steeds bij de goedkoopste verzekeraar ondergebracht is, zo niet dan wordt er actie ondernomen." Finzie biedt voor het afsluiten van een hypotheek vergeleken met de markt een laag tarief. Zo betalen starters voor hypotheekadvies slechts 1399 euro.

AFSPRAAK Een afspraak maken kan bij Finzie Nunspeet op het kantoor in de Dorpsstraat, maar ook bij de klant thuis. ,,Een eerste afspraak is altijd oriënterend en vrijblijvend", aldus Van der Meer. ,, Het oversluiten van je hypotheek kan heel gunstig zijn door het lager uitvallen van de rente. Ik adviseer ook altijd om voordat je een huis gaat kopen al in gesprek te gaan, zodat je straks een stuk sneller kunt doorpakken." Hij besluit: ,,Het is voor mij een bewuste keus geweest om onafhankelijk verder te gaan. Het aanbod van hypotheken en verzekeringen is een stuk breder geworden, waardoor ik de klant echt kan voorzien van het beste advies. Ik moet nog naamsbekendheid krijgen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. De eerste klanten zijn overigens via mond-tot-mond reclame al binnen."

Finzie Nunspeet, Dorpsstraat 40 A, 8071 BZ Nunspeet. Info: 06- 43003446/0341- 232240 /nunspeet@finzie.nl. Zie ook www.finzie.nl en facebook.com/finzie.nunspeet