• Het enthousiaste team van Anytime Fitness in Elburg.

    eigen foto

Anytime Fitness nieuw in Elburg

Advertorial

ELBURG Anytime Fitness Elburg opent op 21 september haar deuren aan de Westerlengte 2, boven de Gamma. Dit is een gunstige locatie voor inwoners van onder meer Elburg, Oldebroek, Oosterwolde en 't Harde. Wereldwijd heeft Anytime Fitness ondertussen ruim 4500 filialen met zo'n drie miljoen leden.

Anytime Fitness in Elburg wordt heel bijzonder, want ondernemers Sander Raven en Jeffrey Staring hebben hun krachten gebundeld om klanten het beste te bieden op gebied van sport & voeding. De eerste keer dat Sander Raven, één van de twee eigenaren van Anytime Fitness Elburg, een filiaal van Anytime Fitness, binnen liep viel het interieur hem meteen op. ,,Het voelt een beetje als thuis, helemaal niet wat ik gewend ben van een sportschool. De ruimtes zijn zo ingericht dat ik me ongestoord kan richten op m'n workout."

KLEEDKAMERS En verder: ,,Ook een pluspunt zijn de individuele kleedkamers met eigen douche. Dit maakt het laagdrempelig voor de leden. Een fijne atmosfeer en respect voor je privacy zijn kenmerkend voor de gouden formule van Anytime Fitness. Ook de openingstijden zijn uniek. De faciliteiten van Anytime Fitness kun je namelijk 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruiken."

Ook als het team van Anytime Fitness niet aanwezig is, kan een ieder met behulp van een sleutel gewoon het pand in om te sporten. ,,Hierdoor past een sportschool bij jouw leven en niet andersom. En of dat nog niet genoeg is, kun je met je sleutel in elk filiaal ter wereld terecht."

Jeffrey Staring is de andere eigenaar van Anytime Fitness Elburg. Hij heeft in Naarden een eigen High End Personal Training studio waar hij vooral samenwerkt met ondernemers om deze te laten groeien in hun bedrijf door een goede combinatie met sport, voeding & coaching. Daarnaast heeft Jeffrey meegewerkt als Personal Training bij het RTL-4 programma Obese (aflevering 2, 22 mei 2019) Jeffrey deelde meteen het enthousiasme van Sander over het concept van Anytime Fitness en wilde hetgeen hij met ondernemers onderneemt ook met particulieren doen.

ADVISEREN In Elburg staat een dijk van een team klaar om klanten te adviseren over sport en voeding. ,,Als je bij ons binnenkomt laten we je kennismaken met alle ins en outs van Anytime Fitness, zodat je binnen afzienbare tijd je weg blind kunt vinden", aldus Jeffrey & Sander. ,,In de eerste weken plannen we meerdere contactmomenten in en met onze handige app kun je eenvoudig je voortgang bijhouden. Zo borgen we een goede start en blijven je doelen binnen handbereik."

Ook voor informatie over gezonde voeding val je bij Anytime Fitness Elburg met je neus in de proteïneshake. Sander is onder meer opgeleid als (sport)voedingdeskundige en orthomoleculair voedingsadviseur. ,,We gebruiken de fantastische formule van Anytime Fitness en voegen daar onze eigen kennis, kunde én kracht aan toe", zegt Jeffrey. ,,De perfecte combinatie voor een gezondere levensstijl."

Meer informatie via Facebook & Instagram: Anytime Fitness Elburg.