Annemarie Fashion opent Modeschuur

Advertorial

't HARDE Belangstellenden zijn vanaf 14 oktober elke zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur welkom bij Annemaries Modeschuur in 't Harde. Met dit nieuwe initiatief wil Annemarie Salverda mooie kwaliteitsmode ook bereikbaar maken voor dames met een kleiner budget.

In het pand naast Annemarie Fashion opent zaterdag 14 oktober om 10.00 uur de Modeschuur. Elke zaterdag kan een ieder daar terecht om mooie kwaliteitsdamesmode te kopen tegen vriendelijke prijzen. Salverda: ,,Mode is mijn passie en ik word er elke dag weer gelukkig van als ik dames vol zelfvertrouwen met een prachtige set de deur uit zie gaan. Alleen is de kleding in mijn reguliere winkel niet voor elk budget. Daarom open ik nu tijdelijk de Modeschuur in het pand naast mijn winkel. Daarmee maak ik mijn stijl en kwaliteit bereikbaar voor iedereen op `t Harde." En verder: ,,De doorloopsnelheid in de mode is echt heel hoog, soms belachelijk hoog, waardoor collecties elkaar heel snel opvolgen. 'Oude collecties' bestaan eigenlijk niet meer, want die ruimen soms al na een paar maand het veld voor nieuwe aanvoer. Dat vind ik zonde, want de kleding is prima en we zitten dan net in het seizoen waar het voor is. Via de Modeschuur kan ik mensen met een budget blij maken met mooie kleding die soms maar een paar maand oud is."

NIEUWE AANVOER

,,Daarnaast word ik door mijn inkooporganisatie regelmatig getipt op interessante partijen met basiskleding, zoals truien. Die collectie past dan, ook vanwege de ruimte, niet in mijn reguliere winkel, maar is super voor de Modeschuur. Zo heb ik de mensen toch elke week weer wat nieuws te bieden." De Modeschuur is de komende periode elke zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur. ,,Hoe lang precies weet ik nog niet, dat hangt ook af van de animo. De openingstijden van Annemarie Fashion wijzigen ook wat. De winkel is voortaan van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Ik zou niet willen dat mensen voor een dichte deur staan in dit koude seizoen. Mensen vinden de Modeschuur trouwens rechts naast mijn winkel aan de Eperweg 72", aldus de onderneemster.

COLLECTIE TOPMERKEN

Met topmerken zoals Monari, Donna Dura, Eroke, Jane Lushka, Kyra & Ko, Tramontana, Joseph Ribkoff, Lizzy & Coco, Vera Mont, MAC en Gardeur biedt Annemarie Fashion in haar reguliere winkel prachtige kwaliteitskleding voor elke stijl en smaak. De collectie varieert van broeken tot blazers en van vesten tot prachtige jurken. Annemarie adviseert haar klanten uitgebreid over het model dat het beste bij hen past en laat direct het effect van een goede pasvorm zien.

Naast prachtige kleding heeft Annemarie Salverda een ruime collectie tassen, riemen en andere accessoires, waardoor dames hun set in één stop helemaal compleet kunnen maken. Ook voert ze luxe sieraden van het merk Squadra Blu. Deze zijn zwaar verzilverd, maar dragen licht en erg prettig.

Annemarie Fashion is te vinden aan de Eperweg 72 in `t Harde.