ABN AMRO sluit kantoor in Epe

EPE

Klanten kiezen steeds meer voor nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen.Als gevolg hiervan loopt het bezoek in de kantoren al jaren sterk terug. Ook in Epe is dat volgen ABN AMRO het geval. Inmiddels is het gebruik door klanten van de diensten van het kantoor aan de Hoofdstraat 41 in Epe zelfs zo sterk afgenomen, dat ABN AMRO heeft besloten op 25 januari het kantoor te sluiten.

Klanten van het kantoor Epe worden binnenkort ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op een ander kantoor, zoals aan de Hofstraat 161 in Apeldoorn. Ook zijn daar geldopnamen en stortingen mogelijk. Voor het vinden van de dichtstbijzijnde geldautomaat kunnen klanten terecht op de website van ABN AMRO. Klanten van het kantoor Epe hebben ook de mogelijkheid om op een kantoor bij hun in de buurt uitleg te krijgen over bankieren via internet of mobiel.

Directeur Personal Banking Klaas Ariaans: ,,Wij zien al jaren het bezoek aan kantoren teruglopen, omdat onze klanten hun bankzaken steeds meer regelen waar en wanneer het hen uitkomt. Dat doen zij vooral via Internet Bankieren en met de app voor Mobiel Bankieren. Ook voor een hypotheekgesprek kiezen onze klanten al bijna in de helft van de gevallen voor een gesprek via webcam, vaak vanuit hun eigen huiskamer. Daarvoor gaan we de komende tijd de mogelijkheden nog verder uitbreiden. ABN AMRO wil ook in de toekomst alle klanten optimale service en persoonlijk advies bieden. De klant kiest hiervoor zelf het moment en de manier waarop. Tegelijk hebben we met onze seniorencoaches extra oog voor onze oudere klanten die behoefte hebben aan extra ondersteuning bij hun bankzaken."

De medewerkers van het kantoor Epe zullen voortaan werken in een van de ABN AMRO kantoren in de buurt. Het kantoorpand wordt verkocht.