• VVD Hattem

VVD Hattem presenteert kandidatenlijst

HATTEM De algemene ledenvergadering van VVD Hattem heeft op 21 november de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma JOUW Hattem voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 vastgesteld.

Lijsttrekker (en de huidige wethouder) Doret Tigchelaar spreekt over 'een prachtige lijst met zeer betrokken kandidaten die zich vol gaan inzetten om Hattem nog mooier te maken'.

Fractievoorzitter Gina Guldenaar staat op plaats twee en de derde plaats wordt ingenomen door commissielid, Albert de Boer. Na deze eerste drie kandidaten staan nieuwe kandidaten, zoals Rosmarijn Boender en Richard Meulman, maar ook vertrouwde gezichten, zoals commissieleden Arjan Hof en William Eghuizen. Doret Tigchelaar heeft het volste vertrouwen dat de VVD met deze lijst een goede uitslag zal behalen bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Het verkiezingsprogramma JOUW Hattem biedt volgens de lokale VVD-afdeling toekomstperspectief voor Hattem. Door ruimte te geven aan inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties verwacht de VVD dat er meer initiatieven uit de samenleving komen. ,,Wij willen met de mensen om ons heen de maatschappelijke opgaven succesvol oppakken. Hattem is klein, maar op deze wijze laten wij zien samen groot te zijn", zegt Doret Tigchelaar. Zij voegt eraan toe dat een intensievere samenwerking met Zwolle op vele fronten voor Hattem noodzakelijk is. ,,Natuurlijk is de Veluwe voor ons belangrijk wanneer we

over toerisme praten, maar voor alle andere zaken richten wij ons op de topregio Zwolle", sluit ze af.