• Voorzitter en raadslid Martin Molen feliciteert de kersverse lijsttrekker Marije Storteboom.

    Gemeentebelang Nunspeet

Marije Storteboom nieuwe lijsttrekker Gemeentebelang Nunspeet

NUNSPEET Gemeentebelang heeft als eerste partij in de gemeente Nunspeet de lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Tijdens de algemene ledenvergadering werd Marije Storteboom als zodanig bij acclamatie gekozen.

Storteboom is sinds maart 2014 raadslid en werd in januari 2016 opvolger van toenmalig wethouder Edward van der Geest die besloot op te stappen omdat hij zich niet langer voldoende voelde gesteund door de meerderheid van de gemeenteraad. Gemeentebelang hoopt na de verkiezingen opnieuw een wethouder

te kunnen leveren voor het dan te vormen college van burgemeester en wethouders. Storteboom is dan de eerste kandidaat. ,,Ik wil mij ook vanaf 2018 graag blijven inzetten voor de inwoners van de gemeente Nunspeet. Vanuit eigen kracht en verbinding samen werken aan de toekomst van de gemeente."

Tijdens de algemene ledenvergadering in november worden de kandidaten voor de plaatsen twee tot en met dertig gekozen. Na de verkiezing werd onder leiding van de lijsttrekker een brainstormsessie gehouden over het nieuw op te stellen verkiezingsprogramma.