CDA-topvrouw uit Brussel brengt bezoek aan Hattem

HATTEM Esther de Lange, delegatieleidster van de CDA- fractie in het Europees Parlement en vice-voorzitter van de christendemocratische Europese Volkspartij in Brussel, brengt op vrijdag 16 maart een bezoek aan Hattem.

Omdat zij commissielid economische en monetaire zaken is, heeft het CDA-Hattem in dat teken een middagvullend programma georganiseerd. Eerst bezoekt Esther de Lange het nieuwe pand van Consmema op het bedrijventerrein H2O. Daarna maakt ze en een wandeling door het centrum van Hattem. Vervolgens is ze de speciale gast op het minisymposium 'Ondernemen in Europa' in zaal Hanzeheerd bij Zoethout Eigen Werk in Hattem.

Een viertal ondernemers uit Hattem houden een korte inleiding over hun ervaringen met ondernemen in Europa. Esther de Lange gaat hierop in en geeft haar visie op hoe de Europese markt er nu uitziet en hoe deze zich in de komende jaren zal ontwikkelen. De aanwezigen in de zaal krijgen uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen en mede inhoud te geven aan het gesprek. Het symposium begint om 15.45 uur en eindigt om 17.15 uur. De zaal gaat open om 15.30 uur. Na het symposium is er ruimte om andere zaken rondom Europa aan de orde te stellen en is er tot 18.00 gelegenheid om na te praten. Het symposium is voor iedereen vrij toegankelijk.