• Archief BDU Media

Veluweland.nl Cups: Vijf keer juichen voor De Vries en Teuben

VELUWE Twee spelers die vijf keer scoren. Dat is een absoluut record in de jaren dat we de strijd om de Veluweland.nl Cups voeren. Wim de Vries van ESC en Maarten Teuben van Hatto Heim speelden het klaar. En laat die twee elkaar nu net aanstaande zaterdag in Hattem tegen komen.

Dick van der Veen

Wie wordt na het weekend de voorlopig prijsschutter. Of gaan we nog gekkere dingen beleven? Promoveren en degraderen is niet zo maar iets. Kijk naar de situatie in Vaassen. Daar heb je drie clubs waarvan Vaassen en VIOS naar een lager niveau afdaalden daar waar KCVO juist een stap maakte. En wat zie je nu? VIOS en Vaassen nog zonder puntverlies op kop en KCVO met één schamelpunt onderaan. Hoewel die punt wel heel knap in en tegen Wijhe werd behaald. En wat te denken van Epe? Bijna ongeslagen kampioen en nu ook nog slechts 1 schamel puntje. Dan doet VSCO'61 het op een hoger plan een stuk beter. Wat is er toch met 't Harde aan de hand. Na twee degradaties op rij opnieuw in de onderste regionen. Eén troost: verder dalen is onmogelijk. In de drie rubrieken zit nog weinig tekening. Of Wim de Vries en Maarten Teuben moeten nu in hun scoringsdrift niet zijn te beteugelen. Corine Wensink had er cijfermatig weer een hele klus aan.

AANVALLEND 1. SEH 12 goals, 2. Hatto Heim 10, 3. OWIOS 9, 4. Vaassen, VIOS en ESC 7, 7. VSCO'61, Noord Veluwe Boys, 't Harde, VEVO, Wissel, Hattem en EZC'84 6.

VERDEDIGEND 1. VIOS, Vaassen en Hattem 1 tegendoelpunt, 4. Nunspeet, Oene en Emst 2, 7. VSCO'61 en ESC 3, 9. OWIOS, SEH en Wissel 4, 12. Hatto Heim en WZC 5.

TOPSCORERS 1. Wim de Vries (ESC) en Maarten Teuben (Hatto Heim) 6 treffers, 3. Jordi Krijgsman (EZC'84), Dahley Oortwijn (KCVO), Erik ten Hagen (OWIOS), Wouter van Lent (Vaassen) en Bart Mulder (VEVO) 3.