• Archief BDUmedia

Vaassen verslaat Alexandria met 4-0

VAASSEN SV Vaassen heeft zondag met 4-0 gewonnen van Alexandria. Man van de wedstrijd was Wouter van Lent die driemaal scoorde.

Vaassen begon met een gewijzigde opstelling ten opzichte van de succesformatie van de afgelopen weken. Het leverde al snel meerdere kansen op, maar de openingstreffer bleef uit. Zo probeerde Wouter van Lent het met een schot en een kopbal. De keeper van Alexandria stond echter op zijn plek. Enkele minuten later was hij wel succesvol. Er ging een pass van Raymond Stegeman aan vooraf. De verdediging van Alexandria stond niet goed, waardoor Van Lent binnen het strafschopgebied alle tijd had om af te ronden. Hij schoot de bal diagonaal binnen. Het verschil tussen beide ploegen leek voornamelijk te zitten in de fysieke gesteldheid.

Van Lent kon een tweede en derde treffer maken en zich daarmee tot matchwinner kronen. Ook invaller Tom Tangelder pakte een doelpunt mee. Concurrent Beekbergen speelde gelijk tegen Klarenbeek. De koploper heeft nu evenveel verliespunten als de ploeg uit Vaassen. De Vaassenaren hebben echter nog twee inhaalwedstrijden voor de boeg om uiteindelijk op gelijke hoogte te komen.