• Archief BDUmedia

Twee nieuwe aanwinsten voor vv Nunspeet

NUNSPEET De competitie is pas net op de helft, maar de technische commissie van vv Nunspeet is al druk bezig met de invulling van de selectie voor het komende seizoen. Twee nieuwe spelers worden aan de club toegevoegd: Lars van Wetering en Denilcon Ramazan.

Met Lars van Wetering krijgt Nunspeet volgend seizoen de beschikking over een talentvolle aanvaller. De 22-jarige speler komt over van derde divisionist DVS'33 Ermelo. Bij de geel zwarten speelde Lars in de voorbereiding op het huidige seizoen regelmatig mee in het eerste, maar een blessure vlak voor aanvang van het seizoen deed de staf van DVS'33 andere keuzes maken. In Nunspeet hoopt Lars zich als voetballer verder te ontwikkelen en belangrijk te zijn voor het eerste elftal.

Van VVOG uit Harderwijk komt de 23-jarige Denilcon Ramazan over naar Nunspeet. De rechtsback sloot daar in het seizeon 2016-2017 aan bij de eerste selectie nadat hij overkwam van Zeewolde. Een basisplaats wist de verdediger in Harderwijk niet te veroveren en daarom kiest Denilcon er nu voor om bij Nunspeet weer aan spelen toe te komen.

HUIDIGE SELECTIE Ook vanuit de huidige selectie is er goed nieuws, want Niek Daalmeijer en Lars Polinder hebben hun contract bij vv Nunspeet verlengd.