• Toerclub Hattem
  • Toerclub Hattem
  • Toerclub Hattem

Toerclub Hattem organiseert vijfde Rabo ATB tocht

HATTEM Toerclub Hattem organiseert zaterdag aanstaande voor de vijfde keer de Rabo ATB tocht. Dit is een door de NTFU gekwalificeerde twee sterrentocht.

Deelnemers hebben de keuze uit twee afstanden de 25 of de 45 kilometer. Ieder jaar fietsen er honderden mensen deze tocht met een zeer gevarieerd parcours door de bossen rond Hattem. De tocht heeft 300 hoogtemeters. Voor velen een prima begin van een nieuw ATB seizoen.

Dit jaar is de start van de tochten bij Opleidingscentrum de Gelderpoort aan de burgemeester Moslaan 11. Na afloop is er gelegenheid om de fiets af te spuiten en te douchen bij kanocentrum Vadesto op de Bleek 3.

De starttijd van beide tochten is tussen 9.00 uur en 10.30 uur. De kosten zijn vier euro per persoon. NTFU leden hebben op vertoon van hun pas één euro korting. Er wordt gebruikt gemaakt van het scan en go systeem. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meefietsen. Voor een herinneringsmedaille betalen de deelnemers 2,50 euro.

Er is een beker beschikbaar voor de grootste mannen- en vrouwengroep.

De organisatie wil benadrukken dat de deelname geheel op eigen risico geschiedt en dat ze op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld kan worden voor opgelopen schade tijdens de toertocht. Verder geeft de organisatie het dringende advies dat het dragen van een valhelm van essentieel belang is voor het waarborgen van de veiligheid van een ieder die deelneemt.

Meer informatie is te vinden op de site: www.toerclubhattem.nl