• Rijk van Ark
  • Rijk van Ark
  • Rijk van Ark
  • Rijk van Ark

Start nieuwe Spelgroep en 4x4 voetbal bij SV Epe

EPE Op de tonen van de Champions League hymne en in het bijzijn van ouders, opa's, oma's, broertjes en zusjes werden de jonge voetballertjes, per team en individueel zaterdag welkom geheten bij de start van het 4x4 Jumbo Van Andel Champions League seizoen. Dirk Martens verwelkomde de bezoekers afgelopen zaterdag 3 september op de Wachtelenberg, in het 'stadion in pocketformaat'. De vlaggen van de landen en van sponsor Jumbo Van Andel wapperden in de stralende zon. De teams van AC Milan, Manchester United, Real Madrid, Ajax, Barcelona. Inter Milan, Borussia Dortmund en, nieuw dit seizoen: FC Porto, stelden zich voor aan het publiek.

De coaches dit seizoen zijn Mark Zoer, Arnold Cornelisse, Sander Brummel, Gerben Huiskamp en Dik Brummel, 'bondscoach' van het 4x4 voetbal. Zij begeleiden dit seizoen maar liefst 35 jonge voetballertjes op de zaterdagochtend vanaf half tien en op woensdagmiddag vanaf vier uur. Op woensdagmiddag is tevens Jan Krijgsman als trainer behulpzaam.

Nadat de foto's gemaakt waren werden de ploegen en wedstrijden ingedeeld en kon het voetbal beginnen. De jonge voetballertjes bruisten van de energie en het was weer een prachtig gezicht hoe iedereen genoot.

SPELGROEP Ook de spelgroep begon weer aan een nieuw seizoen. Mees Nijland en David van Walderveen begeleiden deze jongste kinderen met voetbalspelletjes . Er waren op deze eerste ochtend maar liefst vijftien kinderen aanwezig. Een verrassend grote opkomst.