Sportverkiezing Oldebroek in teken van 25-jarig bestaan

OLDEBROEK De jaarlijkse sportverkiezingsavond van de gemeente Oldebroek wordt op vrijdag 2 februari 2018 gehouden in Partycentrum Coelenhage in Wezep. De sportverkiezing over 2017 wordt een bijzondere editie, want de sportverkiezing bestaat 25 jaar. Het bestuur van de Stichting Sportverkiezing Gemeente Oldebroek is dan ook volop in de voorbereiding om een extra feesttintje te geven aan de verkiezing.

De avond zal uit twee onderdelen bestaan. Gestart wordt met de huldiging van de jeugdige kampioenen en talenten. Na een onderbreking zal de avond worden voortgezet met de verkiezing van de sportman, sportvrouw en sportploeg. Ook wordt dan de trofee voor de gehandicaptensport uitgereikt en ontvangt de clubman of clubvrouw de erepenning van de Gemeente Oldebroek.

Tijdens de sportverkiezingsavond worden jeugdige talenten gehuldigd die een bijzondere sportprestatie hebben neergezet. Daarnaast wordt de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2017 bekend gemaakt. Daarnaast kent de Gemeente Oldebroek de erepenning van de Gemeente Oldebroek toe aan de clubman en/of clubvrouw van het jaar 2017. Ook wordt er aandacht geschonken aan sport door mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Hiervoor wordt een trofee beschikbaar gesteld.

INDIENEN Inwoners van Oldebroek kunnen tot uiterlijk 8 december sporters en vrijwilligers opgeven die volgens hen in aanmerking moeten komen voor de nominatie voor de sportverkiezing. Dit kan door te mailen naar info@sportverkiezing.com.