SEH wint uit bij Wijthmen: 0-3

HEERDE Het eerste elftal van SEH heeft afgelopen zaterdag de uitwedstrijd in en tegen Wijthmen met 0-3 gewonnen. SEH begon goed en gretig aan de wedstrijd en met goed veldspel creëerde het een aantal goede mogelijkheden.

Nadat verschillende kansen op niets waren uitgelopen was daar in de 17e minuut met een afstandsschot Richard van de Streek die via de paal en de keeper de 0-1 op het scorebord zette. SEH verzuimde hierna door te drukken waardoor Wijthmen weer in de wedstrijd kon komen.

Wijthmen creëerde vervolgens een aantal goede kansen maar Richard Tijssen redde een aantal keer uitstekend en werd er door Michiel de Gooijer een bal vlak voor de doellijn weggehaald. In de tweede helft ging SEH op jacht naar de 0-2. Na 53 minuten was het Christiaan van Beek die de bal laag op zijn hoofd kreeg, met een achterwaartse kopbal ging de bal in de verre hoek, 0-2 een prachtige goal.

Het werd zelfs nog 0-3 nadat Gerard jan Hutte na een goede pass van JohanFarenhorst alleen op de keeper af kon. Nadat Wijthmen tot twee keer toe ontsnapte aan een rode kaart na grove charges op Erik Barneveld en Johan Farenhorst speelde SEH de wedstrijd simpel uit.

SEH blijft door deze uitslag op de 2e plaats op de ranglijst staan.

Volgende week is SEH vrij aangezien Noord Veluwe Boys waar SEH normaal gesproken tegen moest voetballen zich voor de winterstop terugtrok uit de competitie.