SEH en DSV'61 spelen gelijk in oefenduel

HEERDE/DOORNSPIJK - Met het gelijke spel tegen SEH is er een voorlopig eind gekomen aan de serie oefenwedstrijden van DSV. Een serie waar men met gemengde gevoelens op terug kijkt: al met al raakten er drie spelers geblesseerd waarvan Gerhard Lokhorst veruit de meest ongelukkige was. In de wedstrijd tegen Beekbergen heeft hij zeer waarschijnlijk de kruisbanden gescheurd wat hem op een zeer lange afwezigheid komt te staan. Ook Gerrit Hoekert(lies) en Martijn Lieferink(hak) kwamen niet ongeschonden uit de strijd maar voor hen is er goede hoop op herstel voordat decompetitiewedstrijd tegen Oene plaatsvindt, zaterdag 24 januari aanstaande.

Zonder Lokhorst, Lieferink en Hoekert werd er in Heerde tegen SEH gespeeld. De eerste helft was niet best, de tweede iets beter. De jeugdige invallers Wilbur Akster, Gerrit Jan Haverkamp, Martijn de Jager, Henri Hofmeijer en Jacco van der Hoek deden het niet slecht, maar het was niet voldoende om als team SEH te verslaan.

Na een 1 - 0 achterstand in de 48e minuut scoorde Johan Westerink twee keer. Deze voorsprong konden de oranjehemden niet vasthouden, want in de 80e minuut viel de 2 - 2. Zaterdag a.s. rolt het competitieballetje weer, om half drie wordt er in Oene afgetrapt.

De contracten van de technische en medische staf zijn ook bij DSV inmiddels verlengd. Dat betekent dat trainer Jan de Ruiter en verzorger Jan Willem van Deutekom ook volgend seizoen hun beste krachten aan DSV zullen geven. Jan Bakker blijft De Ruiter assisteren en ook grensrechter Karel Busscher is weer van de partij.