• Archief BDUmedia

PEC Zwolle sluit seizoen af tegen Hatto-Heim

HATTEM De profs van PEC Zwolle sluiten het seizoen af met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Hatto-Heim. Het duel wordt zaterdag 20 mei gespeeld op het sportpark aan de Konijnenbergerweg in Hattem. De aftrap is om 17.00 uur. Het is tevens de laatste keer dat Ron Jans op de bank zit als trainer van PEC.

Nadat duidelijk werd dat PEC Zwolle en sv Hatto-Heim niet in de nacompetitie zouden belanden, hebben beide clubs overleg gehad om het seizoen gezamenlijk af te sluiten. Daar kwamen de clubs vrij snel uit, tot genoegen van Hatto Heim-voorzitter Andries Agterhuis. HIj geeft aan dat de club gelijk het draaiboek weer uit de kast heeft gehaald dat al vijf keer eerder is gebruikt toen PEC Zwolle bij Hatto-Heim speelde.

,,De vergunning is aangevraagd bij de gemeente Hattem en de vrijwilligerstrein is gaan rijden. Elke keer als PEC Zwolle komt spelen zijn er ruim honderd vrijwilligers in de weer om alles goed te laten verlopen. Mooi om te zien, dat ondanks de korte voorbereidingstijd, vele vrijwilligers weer bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken. De onderlinge band tussen beide clubs is zeer goed. PEC Zwolle speelt voor de vierde keer tegen Hatto-Heim."

De selectie van PEC Zwolle gaat na 20 mei met vakantie. PEC-trainer Ron Jans zal voor het laatst als trainer van PEC Zwolle op de bank zitten. Vier jaar geleden zat Ron Jans ook op de bank bij Hatto-Heim tijdens zijn derde wedstrijd in dienst van PEC Zwolle. Kaartverkoop voor de wedstrijd is op 20 mei aan de kassa op Sportpark 't Achterveen. De kaarten kosten voor zowel jeugd als volwassenen 5 euro.