• Op de foto ontbreken: Martinus Akster en Beerd van de Grift.

    Henrico fotografie/Henrico van der Dussen

OWIOS huldigt jubilarissen

OLDEBROEK Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van OWIOS zijn de jubilarissen gehuldigd. Maar liefst 22 jubilarissen werden er in het zonnetje gezet met in totaal 900 jaar lidmaatschap. 900 jaar dat men zeer nauw betrokken was bij de voetbalvereniging OWIOS.

70 JAAR LID: Beerd Stouwdam. Stouwdam is sinds 1948 onafgebroken lid van OWIOS.Op zijn 19e werd hij lid van OWIOS. Stouwdam heeft zowel letterlijk als figuurlijk zijn steentje bijgedragen aan de opbouw van OWIOS. Hij heeft o.a. jarenlang in de toenmalige Strafcommissie gezeten en was één van de metselaars van de kantine en de tribune op Sportpark Bovenmolen. Hij is nog altijd erg geïnteresseerd in hoe het bij OWIOS gaat.

65 JAAR LID: Henk van 't Hul. Van 't Hul heeft jarenlang gevoetbald bij OWIOS en was daarnaast vaste supporter van OWIOS.

Beerd van de Grift. Jarenlang heeft Van de Grift de PR verzorgd voor OWIOS en hij was één van de grondleggers van het Veteranentoernooi en het Oldebroek toernooi, dat heet tegenwoordig Veluwecup.

60 JAAR LID: Dick ten Hove, Martinus Akster.

50 JAAR LID: Jan van Olst, Harry van de Poll, Jan –Willem van Olst, Henk van Olst, Henk Schreurs.

40 JAAR LID: Rien Schreurs, Gerrit-Jan Tichelaar.

25 JAAR LID: John van Boven, Rika Koele-van 't Ende, Johan van Olst, Henk Scheffer, Henk Sneller, Beerd van de Beek, Gerrit Ponstein, Cor Lokhorst, Dirk-Jan Eibrink, Arjan ten Hove.

OWIOS bedankt alle jubilarissen voor hun jarenlange trouw en hoopt nog vele jaren met hen verbonden te zijn.