Opnieuw KCVO Sportfestijn in Vaassen

VAASSEN In Vaassen wordt van 13 tot en met 16 augustus het 47e sportfestijn gehouden. Op donderdagavond 13 augustus om 19.30 uur is de eerste halve finale van het Toyota Wagenmaker Toernooi tussen het teruggekeerde sv Epe en sv Voorwaarts. In de tweede halve finale speelt KCVO tegen sv Vaassen. Deze wedstrijd wordt op vrijdagavond 14 augustus gespeeld. Ook dan is de aftrap om 19.30 uur.

Dit jaar weer een uitermate sterke bezetting met één tweede, twee derde en één vierde klasser. sv Voorwaarts was vorig jaar de winnaar van dit toernooi, dat voor de 31e keer wordt gespeeld.

Op deze twee avonden worden er ook wedstrijden gespeeld in het kader van het Rabo-talententoernooi. Deze wedstrijden beginnen om 19.00 uur.

De zaterdag is gereserveerd voor het familievoetbal. De aftrap is om 10.30 uur en rond 16.00 uur is de winnende familie bekend.

De winnaar van vorig jaar was de familie Meuleman.

Voor alle families geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen. Het weerzien van familieleden en vrienden is een hoofddoel van deze dag.

In de middag wordt de jeugd weer vermaakt met een poppenkastshow en zullen de kinderen deze dag weer bekwaam geschminkt worden door een aantal dames van KCVO.

Zaterdagavond staat in het teken van een leuke gezellige happening met artiesten uit de directe omgeving. Vanaf 20.30 uur is een ieder welkom in het clubhuis met aangebouwde tent. Dit jaar kan men genieten van onder andere DJ Remco Hagen.

Zondag 16 augustus is de laatste dag van deze vierdaagse op ons sportpark "de Egelbeek" met de finales van het Toyota Wagenmaker Toernooi. Om 13.30 uur de strijd om de 3e en 4e plaats en om 14.00 uur begint de finale en dan zal bekend worden, wie Voorwaarts als winnaar zal opvolgen.

De E en F-pupillen zullen weer een voorwedstrijd spelen.