Oene start project ´Oldstars´ voor 60-plussers

OENE Voetbalvereniging Oene is het project OldStars gestart. Onder het motto 'voetbal is méér dan voetbal' kunnen 60-plussers voortaan op Sportpark De Hoge Kamp bewegen. Vanaf maandag 4 april zal Walking Football zijn intrede doen in Oene. Walking Football is een variant op voetbal waarbij niet gerend mag worden en zonder keepers wordt gespeeld.

Het project Oene OldStars begint iedere maandag om 14.00 uur met het drinken van een kop koffie of thee in de kantine. Daarna volgt het sportieve deel dat bestaat uit Walking Football. De oefeningen worden wekelijks verzorgd door Mentaal Krachtig en worden speciaal aangepast aan de lichamelijke gesteldheid van de OldStars. Na afloop van de trainingen wordt in de kantine onder het genot van een drankje nog even nagebabbeld tijdens de derde helft.

Oene OldStars bestaat niet alleen uit Walking Football-trainingen. Er staan tevens andere activiteiten op het programma. Deze variëren van biljart- of kaartmiddagen tot oefenwedstrijden en workshops met diverse thema's. Naast het bevorderen en stimuleren van een gezonde levensstijl staat gezellig samenzijn hoog in het vaandel.

Nadere informatie op de website van vv Oene, www.vvoene.nl.