Nieuwe trainersstaf vv Oene

OENE De hoofdmacht van voetbalvereniging Oene staat het komende seizoen onder leiding van een nieuwe trainersstaf. Hoofdtrainer Bernard van Werven uit Apeldoorn krijgt samen met assistent coach Edwerd Schuring uit Heerde de taak om Oene weer terug te brengen naar de 3e klasse. Van Werven was in het verleden o.a. werkzaam bij WWNA, Activia en Beekbergen. Als speler heeft hij vele jaren in de hoofdmacht van WSV gespeeld. Edwerd Schuring is jeugdtrainer geweest bij vv Oene, Robur et Velocitas en SV Epe.

Oene A1 komt komend seizoen uit in de 2e klasse en zal worden getraind door Jeroen Breden uit Vaassen. Hij was voorheen jeugdtrainer bij KCVO en Beekbergen. Mark Beekman uit Vaassen wordt trainer van Oene B1. Dit team komt uit in de 1e klasse. Beekman was jeugdtrainer en jeugdcoördinator bij VIOS.

Oene Vrouwen 1 heeft de finale van de nacompetitie om promotie naar de 2e klasse verloren en blijft het komende seizoen in de 3e klasse. Het team staat voor het tweede seizoen onder leiding van Marcel Das uit Epe. Voorheen was hij damestrainer en assistent-coach bij het 1e team van SV Epe.

Op de foto v.l.n.r.: Marcel Das, Edwerd Schuring, Jeroen Breden, Bernard van Werven, Mark Beekman en Richard Berghorst (voorzitter vv Oene)