• OWIOS

Jubilarissen OWIOS gehuldigd op nieuwjaarsreceptie

OLDEBROEK Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van OWIOS zijn de jubilarissen gehuldigd. Maar liefst 23 jubilarissen werden er gehuldigd met in totaal 815 jaar lidmaatschap. Hoogtepunt was de huldiging van de 60-jarige jubilarissen Peter Uitslag en Henk Sneller. Beide heren werden lid in het jaar 1957.

Peter Uitslag heeft van 1963 t/m 1976 in OWIOS 1 gevoetbald. Daarna nog een jaar of 8 in OWIOS 2. In 1985 is Peter leider geworden bij OWIOS 1. Maar die functie bestond uit assistent-trainer, leider en keeperstrainer. In totaal heeft Peter dit 20 jaar gedaan tot 2005. Daarna heeft hij zich nog bij de jeugd nog vele jaren ingezet als trainer en had hij zitting in de Technische Commissie.

Henk Sneller heeft een lange staat van dienst binnen het bestuur van OWIOS. Daarnaast is hij de grondlegger geweest van het Oldebroeker-toernooi, wat tegenwoordig is overgegaan in de Veluwecup, en het Veteranentoernooi wat nog elk jaar wordt gespeeld op de eerste zaterdag van juni bij OWIOS. Henk was helaas niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij de huldiging.

JUBILARISSEN De overige jubilarissen die gehuldigd werden zijn Chris Leusink, Aart Vierhuis, Aart ten Hove, Bertus Kolkman en Wim Koele (50-jarig lidmaatschap), Wim van de Poll, Jacco van den Hul en Martin van de Poll (40-jarig lidmaatschap) en Gerrit van de Streek, Ruben Dijkhuizen, Jan van de Bosch, Gerjan van 't Hul, Erik Margé, Elbert Mendel, Henrico Spronk, Bernard Spronk, Eddy van Hooren, Bas van Loo, Evert Ponstein en René van Loo (25-jarig lidmaatschap)..