• Archief BDU Media

Gelijkspel VSCO'61 tegen Lunteren

OOSTERWOLDE In en tegen Lunteren komt VSCO'61 niet verder dan een 1-1 gelijkspel. In een wedstrijd waarin de kansen schaars zijn, heeft VSCO'61 de beste papieren om de overwinning te pakken.

VSCO'61 komt snel op voorsprong. Thomas van de Kolk vindt Rinse van der Velde die met het hoofd Roel Wolff bedient. Op snelheid wordt Wolff gestuit door doelman Brian Bakkenes. De toegekende strafschop wordt feilloos benut door aanvoerder Ruben Buijserd (0-1).

OP DE STIP Na bijna een halfuur spelen legt scheidsrechter Tulen de bal aan de andere kant op de stip. Sander Stange begaat een overtreding op de rand zestien. Er is twijfel of de overtreding wel binnen de lijnen is. Hans van Essen maalt er niet om en schiet de 1-1 binnen.

KANSEN De tweede helft zijn de kansen ook schaars. De paar kansen die er zijn, komen op naam van VSCO'61. Vooral Dominique van de Grift is enkele malen dichtbij een treffer. Op aangeven van Thomas van de Kolk mikt Van de Grift de bal naast het doel. Een vrije trap na een overtreding op Bart Schoonhoven wordt door doelman Bakkenes met een reflex gepareerd. De grootste kans is een kwartier voor tijd. Geheel vrijstaand schiet Dominique van de Grift de bal rakelings voorlangs. De kans om De Kanaries aan een voorsprong te helpen.

AANVALLEND Een onnodig gelijkspel voor VSCO'61. VSCO'61 was de meer aanvallende ploeg met een paar goede kansen. Tel daarbij de onnodig opgelopen penalty tegen en is er maar een conclusie: VSCO'61 laat twee punten liggen in Lunteren.

LASTIGE KLUS Zaterdag gaat VSCO'61 op bezoek bij Woudenberg. Thuis werd met 1-3 verloren. Een lastige klus, maar in deze competitie is niets onmogelijk.