• KCVO

Familie Meuleman verdedigt titel op 49ste KCVO sportfestijn

VAASSEN Het 49ste KCVO sportfestijn begint donderdagavond 17 augustus om 19.00 uur met de wedstrijd voor het Toyota Wagenmaker Toernooi tussen KCVO en de sv Vaassen. Om 20.30 uur wordt de tweede halve finale gespeeld tussen sv Epe en de winnaar van vorig jaar de vv Activia uit Twello. De wedstrijden duren tweemaal 30 minuten en worden na elkaar gespeeld op het hoofdveld van KCVO. Op zondagmiddag 20 augustus zijn de finales van dit toernooi. Deze wedstrijden duren wel de reguliere tweemaal 45 minuten.

Op vrijdagavond wordt voor de tweede keer het 'Sisters in lingerie' vrouwentoernooi gespeeld. Er zullen dit jaar negen teams proberen de wisselbeker van csv Vios over te nemen. Ook het Rabo-talententoernooi staat weer op het programma deze dagen. De jeugd van KCVO speelt tegen de leeftijdsgenoten van buurman csv Vios.

Zaterdag 19 augustus staat in het teken van het familievoetbaltoernooi. Dit jaar proberen zeventien families het toernooi te winnen. De familie Meuleman (foto) verdedigt de titel. Het toernooi kende in 1969 haar start met een wedstrijd tussen de familie oortwijn en de gemeente politie Epe. Voor de 49ste keer strijden de families dus al om de grote familiecup. Er is vermaak voor de kinderen en de plaatselijke groenteman Bouwmeester voorziet alle families van het nodige fruit.

Zaterdagavond vanaf 20.30 uur kan iedereen genieten van de KCVO band in het clubhuis met aangebouwde tent, dit alles op sportpark De Egelbeek in Vaassen. Zondag eindigt dit vierdaagse festijn om 18.00 uur.