• Jeroen van der Veer

Epe slaat tegen Albatross toe in slotfase

EPE Door een 4-1 zege op Albatross blijft Epe in de race voor de derde plaats die recht geeft op het spelen van de nacompetitie. De thuisclub nam al in de tweede minuut de leiding via Lars Krijgsman. Daarna verzuimde Epe de wedstrijd op slot te gooien.

Dick van der Veen

Het wachten was op een counter van Albatross die de wedstrijd op de kop zou gooien. Dat gebeurde inderdaad. Bart Gerritsen kopte een vrije trap fraai binnen. Even leek het er op dat Albatross er op en er over zou gaan maar daarvoor ontbeerde de ploeg de kwaliteit. Yannick Heukels hielp de thuisclub uit de problemen. Hij legde in de 80e minuut de bal uit een vrije trap pasklaar op het hoofd van Krijgsman die doelman Jeroen Streppel geen kans liet.

Daarna volgde het feestje van Koen Logen. Hij bekroonde zijn invalbeurt met twee treffers. Net als tegen Vaassen, toen vanaf de penaltystip, hielp hij zijn team over het dode punt heen. Met meer doelgerichtheid en een mindere keeper dan Streppel had Epe het doelsaldo een boost kunnen geven.

Van de concurrenten voor de derde plek heeft Turkse Kracht de beste papieren. Het heeft nog drie wedstrijden in te halen en kan door die te winnen over Epe heen klimmen. Die moet de komende weken toezien wat er gaat gebeuren.