DSV'61 verslaat Elspeet in Veluwecup

DOORNSPIJK DSV heefgt ook de tweede wedstrijd in het Rabo Veluwecup toernooi winnend afgesloten. Na een vooral in de eerste helft niet al te beste wedstrijd stond er een magere 1 - 0 op het scorebord na 90 minuten.

In die eerste helft haalde de ploeg van Jan de Ruiter geen voldoende. Er werd slordig gespeeld met weinig overleg, waardoor het voortdurend onrustig was. Niemand nam de ploeg op sleeptouw en Elspeet kwam nooit echt in moeilijkheden.

In de tweede helft een ander DSV: er was meer strijd en de verdediging van Elspeet had nu meer te doen met de aanvallers van DSV, waar veel meer dreiging vanuit ging. Vooral de ingebrachte Jeffrey Schreurs zorgde met zijn snelheid voor enkele gevaarlijke situaties. Hij was het ook die voor een groot deel verantwoordelijk was voor de winnende goal. Uiteindelijk mocht Johan Westerink het laatste tikje geven, maar de prima assist kwam van Schreurs.

In het Veluwecup toernooi staat DSV na twee speelrondes aan kop met 6 punten, gevolgd door OWIOS en Elburger SC met 4 en 't Harde met 3. Zaterdag 15 augustus de finale ronde met om half één Vierhouten - Elspeet, om half drie DSV - Elburger SC en om half vijf OWIOS - 't Harde.