DSV - Hulshorst 2 - 2

DOORNSPIJK ] Het 2 - 2 gelijkspel tussen DSV en Hulshorst werd door beide ploegen heel erg verschillend ervaren. De DSV-jongens zochten zeer stil en uiterst teleurgesteld de kleedkamer op terwijl Hulshorst met elkaar bijna hossend in de kleedkamer verdween. Beide reacties waren logisch: tot de 88e minuut had DSV een verdiende voorsprong, maar in die 88e minuut scoorde Hulshorst alsnog de gelijkmaker.

DSV had - weliswaar met veel beter spel dan de afgelopen weken- in de eerste helft verzuimd Hulshorst op een ruime achterstand te zetten. Het aantal kansen daarvoor had zich wel aangediend, maar slechts Johan Westerink wist in ded 33e minuut met een fantastische boogbal doelman Thijs Menges te passeren. Daarmee scoorde hij de 1 - 1 . Hulshorst was namelijk in de 14e minuut op voorsprong gekomen. Wat nonchalant spel in de achterhoede leidde tot een hoekschop, waaruit Jansen de 0 - 1 scoorde.

Na de thee was het vooral DSV dat het goede spel grotendeels voortzette en dat ook bekroond zag met een tweede treffer in de 64e minuut. Alfred Hofmeijer begon vanaf eigen helft aan een snelle en lange solo over links. Hij liet diverse tegenstanders staan en trok uiteindelijk de bal scherp voor. Alleen Gerrit Hoekert kon nog door zijn snelheid bij de bal en zijn tikje was voldoende voor de 2 - 1 voorsprong.

De 88e minuut gooide echter roet in het eten van de DSV-ers door een treffer van Eckhardt, die een voorzet tot doelpunt kopte. Concurrent SDS liet ook twee punten liggen tegen Teuge, maar AGOVV maakte geen fout tegen VSCO. De stand in het linker rijtje is nu als volgt:

DSV 12 - 30

AGOVV 11 - 23

SDS 12 - 21

VSCO 11 - 18

EFC 12 - 18

Teuge 12 - 17

Hulshorst 12 - 17

Zaterdag 12 december de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft tegen SDS uit Wekerom, aanvang 14.30 uur op sportpark De Haere.