• Tijdens het Sportgala werden diverse korfballers in het zonnetje gezet.

Daverend Sportgala bij KV Elburg

ELBURG De activiteitencommissie van Korfbalvereniging Elburg heeft zaterdagavond 14 mei voor de tweede keer het Sportgala gehouden. Tijdens de gala-avond wordt aan diverse leden een onderscheiding uitgereikt.

De vele bezoekers, natuurlijk allemaal in galakleding, kwamen via de rode loper het clubhuis binnen. Fotograaf Dick van den Berg zette iedereen op de foto die men aan het einde van de avond mee naar huis kon nemen.

Na het welkomswoord en de (nep)champagne werd begonnen met de diverse categorieën. Bij de F-jeugd werd Mieke Hoogland uitgeroepen tot de beste speelster. Bij de D/E dames was dat Sascha Bijsterbosch. In die categorie ging de eer bij de jongens naar Stan Smit.

Deliana de Gunst mocht de beker voor aanstormend talent in ontvangst nemen. Roos Lipke werd wegens haar ernstige en langdurige ziekteperiode "gehuldigd' tot grootste pechvogel. De medailles voor het meest gegroeide team ging naar D1 die op het veld uitkomt in de hoofdklasse.

Bij de oudere jeugd, C/B/A-teams, werd Noah de Jong uitgeroepen tot de beste speelster en bij de heren was dat Jeffrey Prins. Bij de senioren was dat een spannende strijd, maar Naomi Westland en Etienne uit de Fles werden uitgeroepen tot de beste speelster/speler van het afgelopen seizoen. Wegens hun steun aan de Midweekteams werd een groep jonge leden benoemd tot " beste supporters" van het afgelopen seizoen. KV Elburg kijkt terug op een prachtige en stijlvolle avond. Het bleef na alle festiviteiten nog lang gezellig in het clubhuis op het Burgemeester Bode sportpark.