Buurtvereniging Hulshorst gekozen als goed doel Nunspeetse Heideloop

NUNSPEET Het goede doel van de achtste editie van de Nunspeetse Heideloop is Buurtvereniging Hulshorst. Op zaterdag 20 augustus vindt de heideloop plaats op de speelweide aan de Stakenbergweg. Ieder jaar wordt een deel van de opbrengst geschonken aan een organisatie met een maatschappelijk doel binnen de gemeente Nunspeet. .

Met deze keuze voor Buurtverening Hulshorst wil de organisatie het belang van de buurtvereniging voor de lokale samenleving als onderdeel van de gemeente Nunspeet onderstrepen. Bestuurslid Wijnand Kooijmans: ,,De buurtvereniging Hulshorst zet zich in voor het algemeen belang van de inwoners van Hulshorst. Recente voorbeelden daarvan zijn de komst van een inbraak-app en een informatieavond om de woningbouw in Hulshorst weer vlot te trekken. Doel van dit alles is de gemeenschapszin in Hulshorst te bevorderen. Om alles te bewerkstelligen is een breed bestuur actief met daarin alle leeftijdsgroepen vertegenwoordigd".

Het door Vereniging Gemeentebelang georganiseerde loop- en wandelevenement heeft een aantal routes die leiden over heidevelden en door een bosrijke omgeving. Die dag zijn er vele mogelijkheden om als hardloper, nordic walker of als wandelaar deel te kunnen nemen. Belangstellenden kunnen zich via de website www.nunspeetseheideloop.nl inschrijven.