• Zang en Vriendschap Public Relations
  • Zang en Vriendschap Public Relations

Zang & Vriendschap treedt op in Kulturhus Epe

EPE Drie koren van zangvereniging Zang en Vriendschap uit Emst treden op zondag 24 maart op tijdens het Cultureel Café van het Kulturhus EGW in Epe. Tijdens deze 'korendag' zijn het kinderkoor, jeugdkoor In Between en dameskoor Song and Relation uitgenodigd om tussen 15.00 en 17.00 uur elk een optreden te verzorgen. De entree is gratis.

In het Kulturhus EGW worden jaarlijks verschillende culturele activiteiten georganiseerd, zoals concerten, kindervoorstellingen, cabaretvoorstellingen en 'Epenaren aan het woord'. Op elke laatste zondag van de maand is er een 'Cultureel Café', dat op zondag 24 maart wordt omgedoopt tot 'korendag'. De drie koren uit Emst verzorgen dan elk een optreden aan de Stationsstraat 25 in Epe. Er zal van alles voorbij komen: van liedjes van Kinderen voor Kinderen tot grote musicalhits en nummers uit de Top40. De drie koren worden op de piano begeleid door de enthousiaste en ervaren dirigent Marten van der Worp.

ZANG & VRIENDSCHAP Zangvereniging Zang & Vriendschap telt meer dan 125 leden verdeeld over vier koren: Gemengd Koor Zang & Vriendschap, dameskoor Song and Relation, jeugdkoor In Between en het kinderkoor. Zowel Song and Relation als In Between treden regelmatig op door het hele land en doen mee aan verschillende festivals van bijvoorbeeld BALK, de landelijke bond voor lichte koormuziek. Kijk voor meer informatie over de vereniging en de koren op www.zangenvriendschapemst.nl.