Wethouder Westerbroek opent nieuwbouw in Wezep Noord

WEZEP Wezep is een stukje fraaier en completer geworden. Aanstaande maandag 31 augustus opent wethouder Westerbroek op symbolische wijze de Marga Klompéstraat en Jan Schoutenstraat in Wezep. Daarmee is de voltooiing van een belangrijk deel van Wezep Noord een feit!Afgelopen januari is Prins Bouw gestart met de bouw van woningen en de afgelopen maanden is door aannemingsbedrijf Van Gelder gewerkt aan deze twee straten. De door Prins Bouw gerealiseerde10 woningen aan de Jan Schoutenstraat worden deze zelfde week opgeleverd aan de bewoners.Samen met de gemeente Oldebroek kijkt Prins Bouw terug op een succesvol project.

Er zijn kwalitatief hoogwaardige woningen voor starters en gezinnen gebouwd, er is een grote speelplaats gerealiseerd door de buurt en er zijn straten toegevoegd.

Wethouder Westerbroek is tevreden over de nauwe samenwerking tussen alle partijen: "Mede door de inspanningen van Prins Bouw is dit project uit een impasse gekomen. Dit project wordt sowieso gekenmerkt door samenwerking. Ook de realisatie van de speeltuin door de speeltuinvereniging is hier een prachtig voorbeeld van!". Naar verwachting gaan in het najaar de resterende kavels in de verkoop.