• Gemeente Oldebroek

Werkbezoek Chris Stoffer (SGP) aan Oldebroek

OLDEBROEK Tweede Kamerlid Chris Stoffer (SGP) uit Elspeet was dinsdagmiddag 8 mei op bezoek bij gemeente Oldebroek. Vorige maand is de heer Stoffer als Kamerlid geïnstalleerd. De heer Stoffer werd ontvangen door het college van Burgemeester en Wethouders. Hij sprak daarnaast met verschillende inwoners en met medewerkers van de gemeente over duurzaamheid, Lelystad Airport en de A28.

Een delegatie van Hoog over Wezep was aanwezig bij het gesprek met de heer Stoffer over de ontwikkelingen rondom Lelystad Airport en de impact die dat heeft op de inwoners. Ook de overlast van de A28 die inwoners van Wezep ervaren is besproken met de voormalig directeur netwerkmanagement bij Rijkswaterstaat.

,,We hopen dat we een goed beeld hebben kunnen geven van onze mooie gemeente en van alle zaken die hier spelen" zegt burgemeester Adriaan Hoogendoorn. "We hechten veel waarde aan goede relaties met onze volksvertegenwoordigers in Den Haag; korte lijnen om belangen van onze inwoners bij hen onder de aandacht te kunnen brengen. We zijn dan ook blij dat we een Tweede Kamerlid uit onze regio even persoonlijk hebben kunnen spreken."