• 112Heuvelrug.nl

Vrouw mishandeld in bos Wezep

WEZEP In het bos aan de IJsselvliedtlaan in Wezep is dinsdagmiddag een 25-jarige vrouw mishandeld. Dat gebeurde rond 15.30 uur. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

De vrouw liet haar hond uit toen zij werd aangesproken door een nog onbekende man. Deze man vroeg of de vrouw seksuele handelingen bij hem wilde verrichten. Toen de vrouw antwoordde dat zij hier niet van gediend was, kreeg ze direct een klap in haar gezicht van de man.

SIGNALEMENT De man ging er op zijn fiets vandoor in de richting van Oldebroek. Hij heeft het volgende signalement: blanke man, zwarte lange stekels met gel, zwart stoppelbaardje, hij droeg een zwart vest en donkere spijkerbroek, is circa 40 jaar oud, ongeveer 1,75m lang, heeft een normaal postuur. De man sprak accentloos Nederlands en had een zwarte vierkante schoudertas met ritsjes bij zich, een soort laptoptas.

De politie zoekt getuigen. Mensen die iets hebben gezien of denken te weten wie de man is, kunnen bellen met de politie op tel. 0900-8844.