• GroenRijk Nunspeet

Vijfde editie Ladies Night bij GroenRijk Nunspeet

NUNSPEET De vijfde editie van de Ladies Night wordt op donderdag 15 november weer gehouden bij GroenRijk Nunspeet. Samen met ondernemers uit de regio worden bezoekers verwend, geïnspireerd en voorzien van lekkere hapjes.

Tijdens de Ladies Night zijn er diverse activiteiten, demonstraties en proeverijen en bij het Rad van Fortuin zijn veel mooie prijzen te winnen. Naast deze activiteiten profiteren bezoekers ook van twintig procent korting op bijna het gehele
assortiment van het tuincentrum. Bij besteding van vijftien euro ontvangen bezoekers een gratis een goedgevulde goodiebag. 

SHOW ,,Ladiesnight 2016 was een groot succes met ruim vijfhonderd bezoekers," zo zegt mede-eigenaar Stephan Segers. Afgelopen jaar is het evenement eenmalig overgeslagen door de opening van de GroenRijk-vestiging in Epe. ,,Ons GroenRijk-team werkt weer hard om er een mooie show van te maken, daar zijn wij trots op."

TOURINGCAR De Ladies Night is op donderdag 15 november van 18.30 tot 22.00 uur. De toegang is gratis, maar vooraf aanmelden via de GroenRijk.nl/nunspeet of in de winkel is vanwege de veiligheidsredenen verplicht. Wie in Epe woont en geen eigen vervoer heeft, kan gebruikmaken van een speciaal gehuurde touringcar. Een kaartje voor een rit heen en terug kost 5 euro per persoon. De bus vertrekt voor de deur bij GroenRijk Epe. Aanmelden kan vooraf bij de kassa in de vestiging in Epe.