Viattence start bouw nieuwe locatie Sint Antonieweg Epe

EPE Viattence begint op donderdag 28 mei met de bouw van de nieuwe Viattence locatie aan de Sint Antonieweg in Epe. Viattence gaat hier een nieuwe locatie bouwen voor verpleegzorg in de vorm van kleinschalig wonen voor dementerenden. Er komen 28 plaatsen in 4 groepswoningen, waarbij men beneden woont en boven slaapt, eigenlijk voor veel bewoners net als thuis. Viattence speelt hierbij in op drie belangrijke ontwikkelingen:

Ouderen willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen

Ouderen willen zo lang mogelijk de eigen regie over hun leven behouden

Minder ouderen worden opgenomen in verzorgingshuizen en verpleegzorg wordt kleinschaliger opgezet

Viattence wil ouderen de gelegenheid bieden zo lang mogelijk te blijven wonen in de plaats of gemeente waar zij altijd gewoond hebben. Dicht bij hun familie, ook als zwaardere zorg nodig is. Viattence bouwt deze nieuwe locatie dan ook voor de inwoners van Epe met geheugenproblemen als gevolg van het ouder worden, die niet meer in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Informatie over de te bouwen locatie en een indruk van het nieuwe pand is te zien op www.viattence.nl onder de kopjes Wonen en vervolgens Epe. Inwoners van Epe die informatie willen over wonen aan Sint Antonieweg in Epe kunnen contact opnemen met de Viattence Consulent 0578 - 668 449 of info@viattence.nl.