• SV Fotografie

Verdachte aangehouden op verdenking betrokkenheid bij dodelijk schietincident

VAASSEN Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de dood van de 25-jarige man die eerder deze maand werd doodgeschoten op een carpoolplaats in Vaassen, heeft gisteravond een verdachte aangehouden. De verdachte is een 36-jarige man uit Epe. De politie verdenkt hem van betrokkenheid bij het schietincident. Wat precies zijn rol was wordt nog onderzocht. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Het lichaam van de man werd in de nacht van vrijdag op zaterdag 11 maart door agenten aangetroffen rond 00.10 uur, na een melding over een verdachtesituatie op de carpoolplaats aan de Geerstraat in Vaassen. Direct werd er een groot rechercheteam (TGO) op de zaak gezet. Op de parkeerplaats is uitvoerig sporenonderzoek verricht en in de ruime omgeving werd een buurtonderzoek gehouden. Ook zijn diverse mensen uit de omgeving van het slachtoffer gehoord. Via het rechercheonderzoek kwam de 36-jarige als verdachte in beeld. Hij is donderdagavond in Zwolle aangehouden en is daarna ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

De politie onderzoekt meerdere scenario's en alle informatie van mensen die wellicht meer weten is nog steeds van harte welkom. Contact opnemen kan via 900-8844 of - als u anoniem wilt blijven - via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Een mail sturen naar het rechercheteam kan ook, via onrab17004@politie.nl