• Archief BDU Media

Uitgifte van kavels plan Molenbeek fase 2

NUNSPEET Nu de tweehonderd kavels in fase I van de nieuwe Nunspeetse woonwijk Molenbeek zijn uitgegeven, is de gemeente druk naar eigen zeggen bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van fase II. In deze fase is er ruimte voor 169 woningen. Op woensdag 19 december start de uitgifteronde voor de zestien gemeentelijke woningbouwkavels in fase II. Geïnteresseerden kunnen zich gedurende vier weken inschrijven. De overige ontwikkelaars (Omnia, Vof Molenbeek en Van Pijkeren) starten in februari met de uitgifte van kavels. Ook bouwen er twee CPO-groepen in fase II.

Vanaf woensdag 19 december kunnen inschrijvingsformulieren en informatiesets worden gedownload via de websites van de gemeente (www.nunspeet.nl) en (www.kavelsinnunspeet.nl). Ook is dan meer informatie te vinden via de website (www.molenbeeknunspeet.nl). Op het gemeentehuis kunnen eveneens inschrijfformulieren en informatiesets worden afgehaald. De inschrijvingsprocedure staat beschreven in het uitgiftebeleid. Dit is te raadplegen op de hiervoor vermelde websites. Ook staat de toewijzingsprocedure hierin beschreven.

Voor belangstellenden organiseert de gemeente op dinsdag 8 januari in het gemeentehuis een 'inloopbijeenkomst'. Tussen 18.00 en 20.00 uur kunnen belangstellenden langskomen en een toelichting krijgen op de plannen.

Inschrijven kan tot en met 15 januari middels het inschrijfformulier van de gemeente of met gebruikmaking van de eigen Digi-D. Inschrijfformulieren die niet tijdig zijn ingediend of niet volledig zijn ingevuld en ondertekend zijn ongeldig en worden door de gemeente niet in behandeling genomen.