• Archief BDUmedia

Toegang Kerkstraat vanaf Markt een week afgesloten

HATTEM De toegang van de Kerkstraat vanaf de Markt is van maandag 14 tot en met vrijdag 18 maart opnieuw afgesloten voor alle verkeer. In deze week wordt de nieuwe bestrating op de Markt ter hoogte van de Kerkstraat aangebracht. Verkeer naar de Kerkstraat is tijdens deze afsluiting niet mogelijk. Bestemmingsverkeer voor het centrum kan gebruik maken van de Achterstraat, de Kerkhofstraat en de Kruisstraat.

In februari is de toegang naar de Kerkstraat ook al enkele dagen afgesloten geweest. Dit was noodzakelijk om de riolering te kunnen aanleggen onder de Markt en de Kerkstraat. Deze rioleringswerkzaamheden zijn inmiddels afgerond, waardoor de bestrating aangebracht kan worden.

Vanaf zaterdag 19 maart is de toegang tot de Markt vanaf de Koestraat weer geopend en kan het verkeer weer gebruik maken van de Kerkstraat. De daaropvolgende week worden de bestratingswerkzaamheden op de Markt afgerond, waarna de Markt weer geheel toegankelijk is.

Op een later tijdstip volgt nog een laatste gefaseerde afsluiting van de Markt, Kerkplein en Kerkhofstraat vanwege het invoegen van de nieuwe bestrating. De voegwerkzaamheden zijn zeer weersafhankelijk. Zodra het weer het toelaat, worden deze werkzaamheden uitgevoerd.

Actuele informatie over de werkzaamheden in de binnenstad is te vinden op www.hattem.nl/binnenstad.