• Gemeente Oldebroek

Team 'dorpscontactambtenaren' in Oldebroek op volle sterkte

OLDEBROEK De gemeente Oldebroek werkt samen met dorpsgroepen via dorpscontactambtenaren en wil nu dit dorpsgerichte werken krachtiger maken. Om dat te realiseren is het team van dorpscontactambtenaren vanaf maart op volle sterkte.

De gemeente Oldebroek heeft zes dorpen. Elk dorp heeft zijn eigen karakter en bewoners maken gezamenlijk hun eigen keuzes. Iedere kern heeft een dorpsgroep die een agenda opstelt. Hierop staan onderwerpen waar de bewoners zich voor willen inzetten. De gemeente wil die keuzes zoveel mogelijk aan het dorp zelf overlaten.

Om goed aan te sluiten bij de wensen van de dorpen zijn contact en samenwerking nodig. De dorpscontactambtenaren zijn aanspreekpunt voor alle inwoners. Deze medewerkers zorgen ervoor dat zaken die in het dorp spelen snel aandacht krijgen in de gemeentelijke organisatie. Wethouder Lydia Groot: ,,Met onze vier dorpscontactambtenaren zijn we nu nog beter aanspreekbaar en kunnen we goed samenwerken met de dorpsorganisaties."

De dorpscontactambtenaren zijn Johan Neevel voor Hattemerbroek en Oldebroek, Benjamin Top voor Oosterwolde, Peter Zoombelt voor Wezep (Centrum en West/Zuid) en 't Loo en Johan Fidder voor Wezep (Noord en Oost) en Noordeinde.

Ze zijn bereikbaar via dorpsambtenaren@oldebroek.nl en tel. 14 0525. Reguliere onderhoudsmeldingen blijven als gebruikelijk welkom via www.oldebroek.nl of via tel. 140525.