Speeltuin de Speelhoeve zoekt klussers tijden NL Doet

HATTEM Speeltuin de Speelhoeve doet zaterdag 12 maart mee met de landelijke 'NL doet-dag' van het Oranjefonds. De speeltuin heeft een grote

opknapbeurt nodig. Het bestuur nodigt de buurt daarom uit om mee te helpen. Vanaf 9.00 gaan ze aan de slag.

De Speelhoeve is een levendige speeltuin aan de van Lingenshoeve/Rademakershoeve in Hattem Noord. De kinderen uit de buurt maken veelvuldig gebruik van de speeltuin. Het stichtingsbestuur ziet er op toe dat de speeltuin op orde blijft. Daarnaast is er een activiteitencommissie die drie keer per jaar leuke activiteiten voor de kinderen organiseert.

Zaterdag 12 maart wil het bestuur de speeltuin voor het nieuwe seizoen speelklaar maken. Van een aantal toestellen worden onderdelen vervangen, de grond wordt geëgaliseerd en de speeltoestellen worden gereinigd. Het bestuur heeft vrijwilligers uit de buurt nodig om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Voorzitter Herald Immink: ,,De speeltuin is een belangrijke plek voor de buurt. Kinderen komen er graag spelen en de speeltuin zorgt voor binding. Om dit in stand te houden hebben we zaterdag 12 maart vrijwilligers nodig om de speeltuin op te knappen. Vele handen maken immers licht werk. Om deze reden hebben we ons ook aangemeld voor NL doet dag. Deze dag staat in het teken van vrijwilligerswerk."

Vanaf 9.00 wordt de speeltuin opgeknapt. Het bestuur zorgt voor eten en drinken.