• Archief BDUmedia

Sieraden weg na babbeltruc Oene

OENE Een inwoonster van Oene is zaterdag 6 augustus slachtoffer geworden van een babbeltruc. Uit haar woning aan de Ravenstraat werden sieraden weggenomen. De politie zoekt getuigen.

Rond 18.30 uur stonden twee mannen bij de vrouw voor de deur en bij de woning stond een auto met daarin nog een man. Zij vroegen naar oud ijzer, waarop de vrouw aangaf dat ze dit niet voor hen had. Toch kregen de mannen de vrouw zover dat ze mee naar buiten liep. Daar hielden ze de vrouw enige tijd aan de praat om uiteindelijk zonder oud ijzer te vertrekken. Na enige tijd bleek dat uit de woning geld en sieraden waren weggenomen. Op het moment dat de twee mannen en de vrouw buiten waren, heeft de man die in de auto zat te wachten vermoedelijk het geld en de sieraden uit de woning weggenomen.

SIGNALEMENT Het gaat om drie mannen. Een van hen is ongeveer 60 jaar. Zij reden in een oudere donkerkleurige Ford Mondeo.

GETUIGEN De politie onderzoekt deze zaak en wil graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat hiermee in verband kan worden gebracht. Zij worden verzocht om contact op te nemen via 0900-8844.