• 112Heuvelrug.nl

Schennispleger actief in Hattem

HATTEM De politie van Hattem is op zoek naar een schennispleger. De man is de afgelopen weken twee keer gezien op de parallelweg van de Geldersedijk in Hattem.

De eerste keer was vrijdagmiddag 17 november rond 15.40 uur, de tweede keer afgelopen dinsdag 5 december omstreeks 15.15 uur. In beide geballen stond de man tussen de Hanzeboog en de rotonde met de Burgemeester Bijleveldsingel. Deze man stond in de berm tussen twee opritten met zijn geslachtsdeel in zijn hand.

SIGNALEMENT Het gaat om een blanke man van circa 34 jaar. Hij is tussen de 1.70m en 1.80m lang, heeft donkerblond tot bruin haar en donkere ogen. Hij heeft een stoppeltjesbaard / ongeschoren gezicht en een tatoeage/tekening op de rechter pols. Hij droeg een zwarte jas, donkergroene broek (op de enkels) en zwarte gympen.

MELDING ,,Tot nu toe heeft maar één iemand dit bij ons gemeld, maar er moeten volgens de melder meer mensen zijn die dit gezien hebben'', zegt de politie. ,,Wij komen graag met u in contact als u hier ook getuige van bent geweest. Ook horen we het graag als u een vermoeden heeft wie deze man is.''

Contact opnemen met de politie Hattem kan via 0900-8844, meld daarbij het kenmerk van dit onderzoek: 2017560126.