• Bluestime Nunspeet
  • Bluestime Nunspeet

Rythm- en bluestijd in Nunspeet

NUNSPEET Na het succes van vorig jaar kunnen de muziekliefhebbers weer genieten van twee dagen livemuziek in Nunspeet. De coördinatoren hebben samen met de Nunspeetse horeca naar eigen zeggen een afwisselend programma vastgesteld. Op vrijdagavond 18 mei staat zoals altijd op het marktplein en in de horeca de bluesmuziek centraal en op zaterdagmiddag 19 mei is er livemuziek van diverse bands op het marktplein.

Op vrijdagmiddag klinkt vanaf 16.00 uur de muziek van de streetband The Cowpokes door het centrum van Nunspeet. Op het podium staan 's avonds een tweetal topbands, om 19.15 uur staat Barrelhouse als eerste te spelen. Deze band stond al eerder op het Nunspeetse podium en zal het publiek weer laten genieten. Vanaf 20.45 uur speelt Phil Bee's Freedom. Deze band speelt een combinatie van blues, soul en jazz en dat doen ze met veel drive en power. Deze band wist prijzen in de wacht te slepen, zoals Winnaar Dutch Blues Challenge, Runner up European Blues Challage, Semi Finalist IBC Memphis en beste bluesvocalist en –gitarist. Vanaf 20.00 uur klinkt de muziek van Guitar Casper bij restaurant Bij Frans en vanaf 22.00 uur is het genieten in de diverse horeca; Cafe De Viersprong, The Silver Dimes; Pool en snookercafe Shooters, Handy Joe & the Boogie Kearls; Café De Stoof, The Veldman Brothers; Dutch Pub De Zaak, Slapback Johnny en bij Grandcafe De Buuren Cherry Red.

Op zaterdagmiddag is vanaf 13.00 uur livemuziek te horen op het podium op het marktplein. Als eerste treden de muzikanten van de Elspeetse Malletband op gevolgd door de rock 'n roll/60's band John Boy and The Waltons. 15.30 uur speelt How Am I Driving en vanaf 16.15 uur staat de hoofdact van de middag op het podium Joris Linssen en Caramba. Deze band van de bekende tv-presentator speelt Nederlandse muziek met een Mexicaanse twist. Door de horeca wordt het marktplein gezellig ingericht zodat iedereen onder genot van een lekker hapje en drankje kan genieten van de muziek en voor de kinderen zijn er speeltoestellen. Dankzij de sponsoren zijn alle optredens weer gratis toegankelijk.

Meer informatie op www.bluestime-nunspeet.nl.