Rabobank hoofdsponsor Schapenmarkt Oldebroek

OLDEBROEK Rabobank Noord Veluwe is voor de komende drie jaar hoofdsponsor van Schapenmarkt Oldebroek geworden. De officiële ondertekening van de nieuwe sponsorovereenkomst vond donderdag plaats bij de Rabobank. Directievoorzitter Gerrit Wielink en accountmanager Henk Ruitenberg kregen een bloemstuk en gebak aangeboden door Henri Pruim en Arjan Dickhof van de Stichting Schapenmarkt.

De Stichting Schapenmarkt Oldebroek organiseert dit jaar opnieuw de Schapenmarkt. ,,Een mooi evenement dat hoort bij Oldebroek", vinden Pruim en Dickhof. ,,De Schapenmarkt heeft in deze tijd niets meer te maken met de traditionele schapenmarkt, maar het elkaar ontmoeten is in al die jaren niet veranderd. Voor een echte Oldebroeker (inwoner of oud-inwoner) is een bezoek aan de Schapenmarkt jaarlijks een vast gegeven. Veel bedrijven en scholen houden daar ook rekening mee. Deze dag symboliseert daarmee de grote verbondenheid van de Oldebroekers. Door het aantrekken van hoofdsponsor Rabobank is continuïteit van de Schapenmarkt gegarandeerd.''

Gerrit Wielink: ,,Toen het bestuur de Rabobank benaderde met de vraag om de Schapenmarkt te ondersteunen, hebben we meteen ja gezegd. We verbinden ons voor de komende drie jaar graag met dit traditioneel Olderbroeker feest." Tot tevredenheid van Henri Pruim van de Stichting Schapenmarkt. ,,Als Stichting Schapenmarkt zijn we blij met een sponsor die wil investeren in de Oldebroeker samenleving. Samen met de Rabobank maken we Oldebroek weer iets sterker!"