Politie onderzoekt straatroof Hattem (update)

HATTEM De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van de melding van een straatroof in en wil graag in contact komen met getuigen. Donderdagavond 29 september rond 19.00 uur meldde een inwoner van Wapenveld

dat hij op de Hoenwaardseweg onder bedreiging zijn portemonnee en telefoon moest afgeven aan twee mannen. Deze mannen zouden vervolgens in een witte Volkswagen Caddy, zonder kentekenplaat aan de achterzijde, zijn weggereden in de richting van het centrum van Hattem. Het slachtoffer is niet gewond geraakt.

Het gaat om twee blanke mannen. Een is tussen de 30 en 40 jaar oud, ongeveer 1.75 m. lang, heeft een smal postuur en een kaal hoofd. Deze man droeg een bruine broek en een bruin vest. De tweede man is ongeveer 1.85 lang, heeft een breed postuur, krullend donker haar. Deze man droeg een donkere jeans en een lichtblauw shirt. De politie onderzoekt de zaak. Mensen die beschikken over meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0800-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0900-7000.