• Politie Epe
  • Politie Epe

Politie houdt passantenonderzoek wegens moord in Vaassen

VAASSEN De politie heeft vrijdagavond een passantenonderzoek gehouden op de Geerstraat/Eekterweg in Vaassen, in verband met het dodelijke schietincident van vorige week vrijdag.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 11 maart, rond 0.10 uur, trof de politie op de carpoolplaats aan de Geerstraat in Vaassen het lichaam aan van een 25-jarige man uit Vaassen. Hij bleek te zijn doodgeschoten.

Er is afgelopen weekend een groot rechercheteam op de zaak gezet. Op de parkeerplaats is uitvoerig sporenonderzoek verricht en in de ruime omgeving is een buurtonderzoek gehouden. Ook zijn diverse mensen uit de omgeving van het slachtoffer gehoord.

GETUIGEN Mensen die vorige week vrijdagavond of -nacht, tussen 21.00 en 1.00 uur, op of in de buurt van de parkeerplaats geweest, hebben misschien iets

gezien of gehoord dat met dit misdrijf te maken kan hebben gehad. Alle informatie is welkom, benadrukt de politie: 'hoe klein een detail in uw ogen ook lijkt.'

Contact opnemen kan via 0900-8844, of anoniem 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Een mail sturen naar het rechercheteam kan ook, via onrab17004@politie.nl.