LinkedIn bij Walk&Talk HeerdeMaandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij de bibliotheek

21-08-2019, 13:41 | Lezersnieuws | De Bibliotheek

Donderdag 5 september gaat Walk&Talk Heerde over LinkedIn anno 2019. Diana Pater van de Bibliotheek Noord-Veluwe vertelt hoe het LinkedIn profiel aangepast kan worden om het weer helemaal up-to-date te maken. De foto en achtergrondfoto, de kopregel, de samenvatting en diverse andere velden van het LinkedIn profiel worden besproken.

Na de informatie over LinkedIn kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Heerde in de Heerd, Grifstraat 8, 8181VZ in Heerde. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden, want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Heerde is iedere eerste donderdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html