Oud-wethouder Gerrit-Jan Koele ontvangt PvdA-verkiezingsprogramma

OLDEBROEK Met veel enthousiasme ontving oud-wethouder Gerrit-Jan Koele zaterdag 13 januari het verkiezingsprogramma uit handen van lijsttrekker Bert-Jan Dokter. In huiselijke kring had zich zaterdagmiddag een aantal PvdA'ers van de afdeling Oldebroek verzameld om samen met de lijsttrekker het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen te overhandigen aan de oud-wethouder.

PvdA-lijsttrekker Bert-Jan Dokter wilde het programma samen met de nummer twee van de lijst, Jack Hellendoorn, graag overhandigen aan oud-wethouder Koele als eerbetoon aan de lange traditie waarin de lokale PvdA staat. Die lange traditie bleef dan ook zeker niet onbesproken. Oud-wethouder Koele vertelde geanimeerd over zijn ervaringen in het lokale bestuur, maar ook over zijn contacten op provinciaal niveau en met regionale instanties. Natuurlijk ontving Gerrit-Jan Koele uit handen van voorzitter Sijmen Scholten ook de traditionele bos rode rozen.

Ook de actualiteit kwam deze middag ter sprake. Net als de inhoud van het verkiezingsprogramma waarmee de afdeling al eerder unaniem instemde. De slogan voor de komende verkiezingen is 'Sociaal en strijdbaar'. Met als ondertitel 'Positief aanpakken!'.

De komende vier jaar wil de PvdA Oldebroek zich weer voor honderd procent inzetten voor een sociaal, fatsoenlijk en eerlijk beleid voor alle inwoners van de gemeente Oldebroek.

SPEERPUNTEN In het verkiezingsprogramma zijn de speerpunten opgenomen voor de raadsperiode van 2018 tot 2022. Deze speerpunten zijn goed onderwijs, voldoende regionale en lokale werkgelegenheid, bestaanszekerheid voor iedereen, een stabiele woningmarkt met woningen die passen bij de behoefte, zorg op maat waarbij kwaliteit centraal staat en een gezonde financiële situatie.